search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Livet

Nåheten for nyhetens skyld

jarl 16. november 2021 44


Background
share close

Velkommen til en umønstret samtale.

I denne samtalen snaker vi om teater. Gjesten er en nyutdannet regissør som nylig hadde sin diplomoppgave oppført på Det Norske teatret og som tenker på å regissere teater som det å bygge en hinderløype. Vi snakker om diplomoppgaven og om det å velge seg et stykke. Gjesten er opptatt av at teater ikke bare skal være som en dårlig film. Vi snakker også om å se på teatret som en gisselsituasjon eller et rom som er umiddelbart og mellommenneskelig. Vi snakker også om hvordan kunsten er forskjellig fra underholdningen.

Tagged as: .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *