search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kunsten

Da er det som om motivet blir noe mer

jarl 2. august 2022 32


Background
share close

Denne samtalen handler om forholdet mellom emosjoner og kunst. Vi snakker om hvordan all kunst kan tolkes utifra et emosjonelt perspektiv og om at hvorvidt et kunstverk er emosjonelt eller ikke handler mer om hvilket perpektiv man velger seg enn om kunstverket i seg selv. Vi snakker også om tegning som kommunikasjon og om at tegning ikke trenger være en aktivitet man gjør på egen hånd. Gjesten gjør for tiden et prosjekt på Munchmuseet. Vi snakker sammen om dette prosjektet og også bittelitt om Edvard Munch. Vi snakker også litt om kunst som terapi og forholdet mellom kunst og publikum. Gjesten er skulptør og har tidligere jobbet med performance. Vi snakker om ulike syn på publikum innenfor teatret og innenfor billedkunsten. Vi snakker også om størrelsesforskjeller på skulpturer og hva dette har å si for kunstverkets uttrykk.

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *