search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Hjemme er dit jeg drar når jeg vil være aleine

jarl 9. november 2021 47


Background
share close

Det er vanskelig å gjenskape er en fotballkamp som allerede er spilt. I denne episoden snakker vi fotball, politikk og kjærlighet. Gjesten er en fyr som jobber på pub fra tirsdag til lørdag og som har erfaringer fra rituelt samkvem med menn. Vi snakker om menn som skriker på fotballpub og om det å vokse opp på Det Andre teatret. Gjesten bodde en gang i kollektiv, men synes det er veldig greit å bo alene og å ikke skulle dele livet sitt med andre mennesker. Vi snakker om å ønske død over fotballdommere og om hatet som kan oppstå når laget taper. Vi snakker om å spille keeper på sjuermål og om hvordan det var å bli stor nok til å skjønne at man aldri vil bli en god fotballkeeper. Vi snakker også om det nye regjeringa og om å gå på folkehøgskole. Vi snakker om vakker natur i dataspill, om matauk, fiske og bærplukking. Avslutningsvis snakker vi om ulike game modes og om konseptet Battle Royale.

Tagged as: , , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *