search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Livet

Å gjøre det klart

jarl 26. juli 2022 37


Background
share close

I denne samtalen snakker vi om bøter, barn og bananer. Denne samtalen er en litt bedagelig stillferdig samtale om alt fra foreldrerollen, til å stelle blomsterjord med bananskall, til å bli bøtelagt av en streng sunnmøring. Denne samtalen er en hyllest til hverdagen og de mindre fantastiske ting nå i ferietiden. Gjesten er glad i hverdagen. Det å finne ro og menig i en hverdag. Vi snakker om det å ha forventninger og det å unngå forventninger. Kos deg med denne samtalen på stranden eller mens du sorterer undertøy eller renser gammel blomsterjord.

Tagged as: .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *