search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Jeg mener nok at jeg har en liten homofil komponent i meg

jarl 16. august 2022 32


Background
share close

Denne samtalen er en samtale om det å leve uten å være seg selv. Det er en samtale om det å komme ut i voksen alder. Vi snakker om det å leve alene og det å måtte bryte opp et heterofilt forhold for å starte på nytt. Vi snakker om hvor verdifullt det er å ha noen som man er glad i som man deler hverdagen med. Vi snakker også om ulike former for oppdagelse og det å lære seg å akseptere følelser i oppveksten. Gjesten er vokst opp med tidlig medbestemmelse og en fri oppdragelse, men med foreldre som ikke var særlig gode på å snakke om følelser. Det skulle ta mange år før gjesten valgte å leve ut kjærligheten slik hen hadde ønsket seg. Denne historien har likevel en lykkelig slutt. Gjesten fryktet at det kom til å gå til helvete, men det gjorde det ikke. Dette er en lykkelig komme-ut-historie i voksen alder. Og det er også en historie det er verdt å fortelle.

Tagged as: , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *