search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • Home
  • keyboard_arrow_right Døden
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right For plutselig snakker vi ikke med. Vi snakker om.
play_arrow

Døden

For plutselig snakker vi ikke med. Vi snakker om.

jarl 14. desember 2021 53


Background
share close

Gjesten i denne samtalen er en regissør som gjerne bryter ned alle reglene i teatret. I denne samtalen får vi et bevis på hvor viktig det er å ha gode kunstutdanninger og verdien av å invitere 10. klassinger på utdanningsmessa. Vi snakker også om hvordan ulike mennesker med ulike bakgrunner blir gitt ulike muligheter i samfunnet. Vi  snakker om sjamanisme og litt om døden. Litt om trolldomskunst og besvergelse. Og om politisk teater. Vi snakker om folketro og overtro og typiske ritualer som bank i bordet. Gjesten ble regissør etter å ha drevet med politikk og vi snakker også om hvilke privilegier vi har, avhengig av hvor vi vokser opp.

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *