search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Det virker nesten surrealistisk at det er folk som har det sånn

jarl 14. september 2021 29


Background
share close

Velkommen til en uforutsigbar samtale. Dette er upod.

Norges mest uforutsigbare podkast. 

Har alle krav på å oppleve kjærlighet? Denne samtalen handler om ekteskapet og om paddelboarding. Gjesten er glad i brettspill og innledningsvis snakker vi både om spillet The Crew og om gaming på Switch. Gjesten er nygift og store deler av samtalen handler om det å være nygift. Det er ikke alltid så lett å sette konkrete ord på akkurat hva kjærligheten betyr i livet som nygift, men vi forsøker å snakke litt om dette og også hvilken rolle kjærligheten spiller i resten av livet. Hvordan kan man fortsette å velge hverandre gjennom et helt ekteskap? Hva skjer med forholdet når vi får barn og hva skjer med det sosiale livet etter man har fått barn? Og hva med de av oss som aldri har opplevd kjærligheten? Kan vi kreve kjærlighet? Gjesten er scenekunstner og vi snakker også litt om det frie scenekunstfeltet  i Norge og om scenekunst i Praha.

Musikken er komponert av Martin Rane Bauck

Grafikken er formgitt av Are Kleivan

Mitt navn er Jarl Flaaten Bjørk 

Og nå gjør vi oss klar til å synke sakte ned i upod.

Tagged as: , , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *