search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Livet

Gode invandrere

jarl 7. september 2021 31


Background
share close

Velkommen til en utrent samtale. Dette er upod.

Norges mest utrente podkast. 

Denne samtalen handler om at livet går. Gjesten og jeg snakker om hvordan det vil være å nærme seg pensjonsalderen og hvordan tilværelsen for kunstnere som har jobbet lenge fortoner seg når de ikke lengre får støtte fra Kulturrådet. Gjesten omtaler seg selv som innvandrer og forteller i løpet av samtalen at hun overkompenserer og jobber hardt for gjøre ting riktigere enn riktig. Vi snakker om hva som gjør noe norsk og hvilken rolle jobben spiller i vårt liv. Vi snakker om det å sette på musikk hjemme og danse på kjøkkenet. Mot slutten av samtalen snakker vi om trenging, det å kjenne sin egen kropp og det å kjenne seg rusa.

Musikken er komponert av Martin Rane Bauck

Grafikken er formgitt av Are Kleivan

Mitt navn er Jarl Flaaten Bjørk 

Og nå gjør vi oss klar til å synke sakte ned i upod.

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *