search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • Home
  • keyboard_arrow_right Døden
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Enten så er du liksom Nakstads disippel eller så er du Kari Jaquesson
play_arrow

Døden

Enten så er du liksom Nakstads disippel eller så er du Kari Jaquesson

jarl 20. juli 2021 29


Background
share close

Velkommen til en usløsende samtale. Dette er upod.

Norges mest usløsende podkast. 

Gjesten i denne samtalen hevder han ikke har noe å bringe til torgs, men etter å ha snakket litt om hvordan det opplevdes da kong Olav døde, litt om Scandinavian Star og litt om Kuwait krigen begynner vi å snakke om scenekunst og debatten i det frie scenekunstfeltet. Vi snakker om personfokus og dilemmaene rundt å ville fokusere på tema og ikke på person. Personfokus er godt utgangspunkt om man har en historie å fortelle. Vi snakker om betydningen av å vite hvem som prater for å forstå innholdet i det som sies og om at person og ståsted i visse debatter blir viktigere enn hva som faktisk sies. Det er i denne forbindelse vi kommer inn på den siste tidens debatt i det frie scenekunstfeltet om sløsesriombudsmannen og sløserikommisjonen. Gjesten er opptatt av at det må være mulig å være kritisk uten uten å måtte velge side, enten for eller i mot. Vi snakker om kunsten rolle i livet til personer som har vokst opp uten befatning med kunst, hva som er lønnsomt og hvorvidt fuglesangen er vakker.

Musikken er komponert av Martin Rane Bauck

Grafikken er formgitt av Are Kleivan

Mitt navn er Jarl Flaaten Bjørk 

Og nå gjør vi oss klar til å synke sakte ned i upod.

Tagged as: .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *