search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kunsten

Vi trenger faktisk å kope

jarl 13. juli 2021 25


Background
share close

Velkommen til en urevolusjonær samtale. Dette er upod.

Norges mest urevolusjonære podkast. 

Denne samtalen handler vårt forhold til kunst. Gjesten snakker om kunstens plass både nå og i oppveksten, og hva kunsten kan gjøre med oss. Vi snakker også om kategorier og om vi i dag er på vei i en virkelighet der vi må tenke annerledes rundt naturen og mennesket. Gjesten kjente mye på meningstap da hun var ung og gikk til kunsten for å finne mening. I kunsten fant hun et sted hvor hun kunne få sagt ting, ikke gjennom rene setninger, men gjennom dikt eller i romans form eller som teaterstykke. Vi snakker om mellomrommet, som ikke er utsagt, men som ligger et sted mellom ordene. Vi snakker også om forholdet mellom karakter og rytme og om frigjøringskamp på 70-tallet.

Musikken er komponert av Martin Rane Bauck

Grafikken er formgitt av Are Kleivan

Mitt navn er Jarl Flaaten Bjørk 

Og nå gjør vi oss klar til å synke sakte ned i upod.

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *