search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Jeg bare stod og glodde, med plekterne på feil vei

jarl 6. juli 2021 21


Background
share close

Velkommen til en ufamiliær samtale. Dette er upod.

Norges mest ufamiliære podkast. 

Denne samtalen handler om hvordan et menneske kan peke seg ut som det eneste rette og om hva som gjør oss forelsket. Vi snakker om ulike typer familier og hvordan kjønn egentlig spiller en rolle i oppveksten og om hvordan to foreldres kjønn har fint lite å si for foreldrenes evne til å vise omsorg. Kjærligheten er ikke viktig på samme måte for alle mennesker, men for gjesten i denne samtalen spiller kjærligheten en stor rolle i livet. Gjesten bruker en billig Casio-klokke som giftering og vi snakker om nødvendigheten av å ofre litt for kjærligheten. Hvordan velge mellom kunsten og kjærligheten? Er det noen likheter mellom å bli star struck og forelska? Gjesten ble star struck av å møte gitaristen i Radiohead. Avslutningsvis snakker vi også om menn og barnløshet, og om menn som sliter og om dagens mannsideal.

Musikken er komponert av Martin Rane Bauck

Grafikken er formgitt av Are Kleivan

Mitt navn er Jarl Flaaten Bjørk 

Og nå gjør vi oss klar til å synke sakte ned i upod.

Tagged as: , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *