search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Jeg har en sånn påle som står oppreist i storm og styggevær

jarl 18. januar 2022 207 4


Background
share close

Velkommen til en ukjent samtale. Dette er upod. Norges mest ukjente podkast. Når man blir godt kjent med noen er det lettere å bli kjent med deres fasade. Gjesten i denne ukens episode er ganske sur og ubrukelig før tolv. Hvis man er redd for noen ting, men ikke bekjemper det, så trenger en ikke skamme seg. I denne samtalen snakker vi både om teaterbransjen og om kaffe med mindre vann enn du tror. Vi snakker også om juss, rettferdighet, rastløshet og om det å gå på spa med mødre på løkka. Midtveis i samtalen begynner vi å snakke om flat struktur og hvorvidt det alltid er noen som bestemmer. 

Tagged as: , , , , , , , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *