search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Livet

Silent warrior

jarl 11. januar 2022 27


Background
share close

Velkommen til en umeditativ samtale. Med disse upod-samtalene tar det ofte litt tid før vi kommer til poenget. Så også med denne samtalen. Vi snakker om oppturer og nedturer og om hvorvidt det finnes ting vi egentlig trenger å bruke energien vår på. I denne episoden prater vi høyt om hvordan det går an å gjøre det man gjør, uten nødvendigvis å prate høyt om det. Vi snakker om How to Live your Life på YouTube og om hvorvidt det er typisk norsk å vise hensyn. Kanskje burde vi heller hatt spissere albuer? Vi snakker om hva det vil si å respektere hverandre og å gi den andre rom til å uttrykke seg. Kan man akseptere en annen kultur uten å forstå hvorfor man er forskjellig?

Tagged as: , , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *