search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • Home
  • keyboard_arrow_right Kunsten
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Så blir det mer innsnevra enn et sånn åpent sted som jeg ønsker at det skal være
play_arrow

Kunsten

Så blir det mer innsnevra enn et sånn åpent sted som jeg ønsker at det skal være

jarl 4. januar 2022 42


Background
share close

Godt nytt år og velkommen til en uhyttete samtale. Dette er upod. Teater er egentlig ganske flaut og dette er første episode av sesong 2 av upod. I denne episoden snakker vi om kunsten, døden, en del om teater og også litt om det å forsøke finne nyttige tips som nybakt foreldre. Vi kommer heller ikke utenom å snakke litt om menn og kvinners «markedsverdi» og om Aftenpostens tips til menn på Tinder. Vi snakker om det å våkne lille juleaften i en tom upyntet leilighet og om den følelsen av tristhet dette kan gi. Vi snakker om Bach og om verdien av å høre på ordløs musikk. En annen verdi er verdien av å lese en god bok eller høre en god historie og la historiene bidra til å utvikle måten en ser andre mennesker på. Gjesten forteller at det å høre og å fortelle historier er en form for motstandskamp. Avslutningsvis snakker vi om politikk, politisk kunst og om hvorvidt kunsten egentlig trenger være politisk eller ikke.

Rate it
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *