search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Man baserer livet sitt på å finne noen på Tinder

jarl 30. november 2021 48


Background
share close

I denne samtalen snakker vi om hvordan det er for en vestlending å være gift med en fra østlandet. Vi snakker også om å snakke om følelser og om det å bite seg i armen og forsøke å være tålmodig når man forsøker å la barnet få finne ut av ting på egen hånd. Vi snakker om maskorama og her kan gjesten avsløre at det faktisk finnes folk som jobber i yrker der man er i overkant flinke til å drive detektivarbeid og at enkelte faktisk vet hvem som befinner seg inne i de ulike maskorama-kostymene. Vi snakker også om å ha vært gift i 10 år og om den forelskelsen og den boblende usikre følelsen i kroppen man hadde i begynnelsen av forholdet. Avslutningsvis snakker vi om sosiale medier og om parterapi. Er det lov å legge ut bilde av barna sine? Eller katten sin? Og tenker vi nok rundt konsekvensene av å legge igjen en masse personlig info på nettet?

Tagged as: , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *