search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Hemningsløst bruke språket for å gavne vårt egoprosjekt

jarl 3. august 2021 42


Background
share close

Velkommen til en ufalsk samtale. Dette er upod.

Norges mest ufalske podkast. 

Denne samtalen er en samtale der to cis-menn diskuterer et begrep som tilhører en annen tid. Vi forsøker å forstå hva slags rolle kjærligheten kan spille, hva den kan romme og hva kjærligheten egentlig betyr for oss. Vi snakker også om den uforståelige motstanden som møter mennesker som forelsker seg på måter enkelte andre ikke aksepterer. Hvorfor i all verden noen vil bestemme hvem andre mennesker skal bli forelsket i? Tempoet i samtalen går opp når vi begynner på snakke om folks behov for å fortelle omverden at man elsker badstu. Kan man elske badstu?! Hva handler det om når man iscenesetter seg selv gjennom instagram? Vi bruker god tid og undrer oss. Blir du utålmodig kan du hoppe ca 24 min inn i samtalen.

Musikken er komponert av Martin Rane Bauck

Grafikken er formgitt av Are Kleivan

Mitt navn er Jarl Flaaten Bjørk 

Og nå gjør vi oss klar til å synke sakte ned i upod.

Tagged as: , , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *