search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
play_arrow

Kjærligheten

Kampen for å få drive med det man brenner for

jarl 19. juli 2022 52


Background
share close

Denne samtalen handler om å være interessert i noe annet enn bare seg selv. Vi snakker om kjærligheten og det å være engasjert i og opptatt i noen eller av noe annet enn enn selv. Vi snakker også om ulike personlighetstyper og hva pandemien har gjort med oss. Er vi like ekstroverte nå etter pandemien? Og er personlighetstrekk en statisk egenskap eller kan de endres over tid? Konsekvensene for kunst- og kulturlivet var ulike for ulike aktører på kunstfeltet. Gjesten snakker om dette fra sitt perspektiv, som byråkrat i en offentlig etat. Vi snakker også om kommunikasjon gjennom digitale plattformer om offentlig støtte til kunsten. Skal vi bruke instrumentelle begreper når vi argumenterer for støtte til kunsten? Og hvem lager vi kunst for?

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *