search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • Home
  • keyboard_arrow_right Kunsten
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Jeg har veldig tro på kunsten som en døråpner
play_arrow

Kunsten

Jeg har veldig tro på kunsten som en døråpner

jarl 5. juli 2022 60


Background
share close

Det fineste med kunsten er at man bli beveget. Det kan være en tone eller en obo som spiller. Denne samtalen er en klangfull samtale der vi snakker om hva som berører oss i kunsten. Vi snakker forsåvidt også om fotball og om improvisasjon. Vi snakker om hvor viktig det er å glede seg over at vi kan leke hver dag og om det å stå på scenen. Vi snakker om å ikke vite hva man skal gjøre og om å være streng eller åpen i forhold til formspråk som ikke umiddelbart appellerer. Teatret tilbyr et rom av felles opplevelse. Der man setter av opptil flere timer til å fordype seg i en scenisk hendelse og bare får lov til å være. Det er ganske unikt. Og eksklusivt. Vi snakker også litt om Martin Ødegaard og Braut Haaland og hvordan fotball på høyt nivå berører oss som kunsten gjør.

Musikken er komponert av Martin Rane Bauck

Grafikken er formgitt av Are Kleivan

Mitt navn er Jarl Flaaten Bjørk 

Og nå gjør vi oss klar til å synke sakte ned i upod.

Tagged as: , , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *