search menu
play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • Home
  • keyboard_arrow_right Kunsten
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Det er noen som er vant til å leve i en verden hvor alle gjør det de gjør
play_arrow

Kunsten

Det er noen som er vant til å leve i en verden hvor alle gjør det de gjør

jarl 12. april 2022 25


Background
share close

Denne samtalen handler om makt, musikk og politikk. Og også litt om det å vokse opp med i en familie som har et forhold til kunst. Vi snakker om det å spille gitar og om det å utøve musikk. Gjesten sammenligner det å lytte til musikk med det å lage musikk. Kommer man nærmere sangen jo bedre man klarer å spille den? Vi snakker også om hva det vil si og vokse opp i ulike miljø og hva det vil si hvilket miljø man blir født inn i. Vi snakker om makt og om forskjellen på makt og innflytelse. Kan enkelte maktmennesker komme til å miste innsikt i hvordan det oppleves å være i skoene til dem de utøver makt over? Vi snakker om substansen i begrepet «vanlige folk» og hvorvidt den politiske klassen er vanlige folk. Avslutningsvis snakker vi om krigen. Går det an å se på krigen i Ukraina som en politisk handling?

Tagged as: , , , , .

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *